Новини - ДГ 65 "Слънчево детство" - София

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Новини

 

Квалификационен курс за учителите
Основна част от педгогическият колектив на ДГ "Слънчево детство" участва в обучителен курс за дигитални компетентности на учителите в детската градина, който се организира от "Кабината-БГ" ООД. Курсът е в рамките на проекта на МОН "Квалификация за професионално развитие на педагогическите специалисти". По време на двудневното обучение учителите се запознаха с различни дигитални инструменти, които могат да подпомагат работата им с децата. Специално внимание бе обърнато на платформата "Умни дечица", която е единствената в България специално създадена за работа в детските градини.

 

Уважаеми родители,
Считано от 22.03.2021г. до 31.03.2021 г., се преустановяват посещенията на децата от яслени и градински групи на ДГ № 65  "Слънчево детство".
През посочения период няма да работи и пункта за раздавани на храна „Млечна кухня“ към детската градина.
Със заповед на Министъра на здравеопазването №РД-01-173/18.03.2021г., детските градини преустановяват работа с деца за времето от 22.03.2021г. до 31.03.2021г. включително.
Отсъствията през този период ще бъдат административно извинени в края на месеца. В случай, че настъпят други промени, ще бъдете своевременно уведомявани.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

 

Уважаеми, родители,
В периода от 01 до 31 март 2021 година отсъствията на децата ще бъдат допустими по желание на родителите след писмено уведомяване на директора. Това се регламентира със заповед РД09-509/01.03.2021 на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

Децата на ДГ 65 "Слънчево детство" посрещнаха слънчевата гостенка Баба Марта в първия ден от месец март. Той е символ на новия живот и на новото начало, което желаем на всички вас, мили родители. Желаем Ви и здраве, и щастие от все сърце, които със сигурност Баба Марта ще ви донесе! Честит 1-ви март!

 
 
 
 
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню